OM SHAPEUP CONVENTION

ShapeUp Convention er årets morsomste treningsdag for alle jenter som er glad i trening og en aktiv livsstil, og arrangeres av Norges største treningsmagasin ShapeUp. Vårt mål er å gi deg inspirasjon og ny kunnskap til egen treningshverdag, i tillegg til en real svettefest sammen med oss og landets fremste instruktører og foredragsholdere.

Vi har arrangert ShapeUp Convention i Oslo siden 2015, og i år besøker vi fem av Norgesstørste byer i løpet av september og oktober 2018.

Turnéliste 2018:

Tromsø, Kraft Sportssenter: 1. september
Oslo, Athletica Domus: 8. september
Stavanger, SiS Sportssenter: 15. september
Trondheim, 3T Rosten: 29. september
Bergen, Studentsenteret Sammen: 6. oktober

 
 
 

INSTRUKTØRER

Årets ShapeUp Convention instruktør-team består bl.a. av følgende instruktører som vil være på plass i alle byene:

 
 Hanna jobber som redaksjonssjef i Shape Up, personlig trener og TRX-instruktør. Hun har jobbet som gruppeinstruktør siden 2009, og høyintensiv sirkeltrening står hennes hjerte nærmest. Timene hennes består som regel av dundrende power-musikk og syrefester. Hallo endorfiner! Følg henne på Instagram: @hannasundquist

Hanna jobber som redaksjonssjef i Shape Up, personlig trener og TRX-instruktør. Hun har jobbet som gruppeinstruktør siden 2009, og høyintensiv sirkeltrening står hennes hjerte nærmest. Timene hennes består som regel av dundrende power-musikk og syrefester. Hallo endorfiner!

Følg henne på Instagram: @hannasundquist

 Silje har vært i treningsbransjen siden 2004, og har siden den gang utviklet seg til å bli en svært allsidig trener innen flere felt. Silje er medeier av Myrens sportssenter hvor hun til daglig jobber som gruppetreningsansvarlig, underviser i grupper og jobber som Personlig trener. Som instruktør er Silje svært opptatt av god formidling, coaching og ikke minst rå musikkbruk som virkelig treffer. Silje`s timer har en god pedagogisk oppbygning med gjennomtenkte bevegelsesmønster. Hun underviser i alt fra koreografi til musikk, styrke, spinning, mobilitet og barseltrening. Silje har ved flere anledninger presentert timer på ulike Conventions og treningssamlinger i Norge. Silje har også vært med å utvikle en rekke gruppetreningskonsepter og holder årlige kurs og workshops for instruktører i treningsbransjen. I 2017 ble hun også agent for det svenske konseptet SOMA MOVE som nå etableres på det norske markedet. I februar 2016 var hun med å starte opp podcasten Treningspodden i samarbeid med magasinet Shape Up. Podcasten landet raskt på topplistene og leverer fortsatt ny episode hver uke med brennhett tematikk innenfor trening og helse sammen med treningsprofil Pia Seeberg. Silje er en del av trenerteamet på Shape Up turneen 2018 og gleder seg vilt til å møte spreke Shape Up jenter landet rundt! Følg gjerne Silje på Instagram @siljethorstensen.

Silje har vært i treningsbransjen siden 2004, og har siden den gang utviklet seg til å bli en svært allsidig trener innen flere felt. Silje er medeier av Myrens sportssenter hvor hun til daglig jobber som gruppetreningsansvarlig, underviser i grupper og jobber som Personlig trener.

Som instruktør er Silje svært opptatt av god formidling, coaching og ikke minst rå musikkbruk som virkelig treffer. Silje`s timer har en god pedagogisk oppbygning med gjennomtenkte bevegelsesmønster. Hun underviser i alt fra koreografi til musikk, styrke, spinning, mobilitet og barseltrening. Silje har ved flere anledninger presentert timer på ulike Conventions og treningssamlinger i Norge.

Silje har også vært med å utvikle en rekke gruppetreningskonsepter og holder årlige kurs og workshops for instruktører i treningsbransjen. I 2017 ble hun også agent for det svenske konseptet SOMA MOVE som nå etableres på det norske markedet.

I februar 2016 var hun med å starte opp podcasten Treningspodden i samarbeid med magasinet Shape Up. Podcasten landet raskt på topplistene og leverer fortsatt ny episode hver uke med brennhett tematikk innenfor trening og helse sammen med treningsprofil Pia Seeberg.

Silje er en del av trenerteamet på Shape Up turneen 2018 og gleder seg vilt til å møte spreke Shape Up jenter landet rundt!

Følg gjerne Silje på Instagram @siljethorstensen.

 Pia Seeberg brenner for at vi jenter skal klare å finne en balanse vi trives med, der vi er fornøyd med oss selv og det vi oppnår, men samtidig ha lyst til å bli en stadig bedre utgave av oss selv. Jeg er både fysisk og mental trener, og bruker min kunnskap til å gi mine lesere, lyttere og følgere konkrete verktøy som vi kan bruke når denne "ambisiøse balansen" er målet. Jeg brenner for at vi alle kan "bli vår egen PT", noe som også former mine fysiske og mentale økter. På ShapeUp-turneen vil du møte meg på begge deler, og jeg kan garantere at du får med deg verktøy du får bruk for i din egen hverdag. Du kan lese mer om meg og mitt på Blidinegenpt.no eller Piaseeberg.no. Følg henne gjerne på Instagram @ piaseeberg.no . 

Pia Seeberg brenner for at vi jenter skal klare å finne en balanse vi trives med, der vi er fornøyd med oss selv og det vi oppnår, men samtidig ha lyst til å bli en stadig bedre utgave av oss selv. Jeg er både fysisk og mental trener, og bruker min kunnskap til å gi mine lesere, lyttere og følgere konkrete verktøy som vi kan bruke når denne "ambisiøse balansen" er målet. Jeg brenner for at vi alle kan "bli vår egen PT", noe som også former mine fysiske og mentale økter. På ShapeUp-turneen vil du møte meg på begge deler, og jeg kan garantere at du får med deg verktøy du får bruk for i din egen hverdag. Du kan lese mer om meg og mitt på Blidinegenpt.no eller Piaseeberg.no. Følg henne gjerne på Instagram @piaseeberg.no

 Sølve er oppvokst til heftige beats på 90-tallet og har fått bevegelsesglede til musikk inn med morsmelka. Han er utdannet innen folkehelse og ernæring, og driver i dag sitt eget treningsstudio og holder kurs og eventer for treningsbransjen på fulltid. Med folkelig humor, glimt i øyet og smart treningsplanlegging tar Sølve deg med på effektive treningsøkter som sørger for at du får lyst til å komme tilbake. Følg han gjerne på Instagram @solvesundrehagen eller besøk bloggen hans her www.solvesundrehagen.no

Sølve er oppvokst til heftige beats på 90-tallet og har fått bevegelsesglede til musikk inn med morsmelka. Han er utdannet innen folkehelse og ernæring, og driver i dag sitt eget treningsstudio og holder kurs og eventer for treningsbransjen på fulltid. Med folkelig humor, glimt i øyet og smart treningsplanlegging tar Sølve deg med på effektive treningsøkter som sørger for at du får lyst til å komme tilbake.

Følg han gjerne på Instagram @solvesundrehagen eller besøk bloggen hans her www.solvesundrehagen.no

 Eva Katrine Thomsen har en master i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH. Hun har 10 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, personlig trener og foreleser ved NIH Aktiv. Til daglig driver hun sitt eget foretak, der hun underviser gruppetimer og kurs, jobber som konsulent for ulike treningssentre og foreleser for studenter ved NIH Aktiv. I tillegg arrangerer hun treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS, skriver artikler for Trening.no og er en kjent presentatør ved NIH Aktiv Convention. Hun er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga og er norsk agent for det svenske treningskonseptet SOMA MOVE®. Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap. Hun underviser i en rekke ulike gruppetimer . Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og timene hennes kjennetegnes av rå energi, høy treningseffekt og smittende treningsglede! Følg henne gjerne på Instagram @evakatrineth

Eva Katrine Thomsen har en master i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH. Hun har 10 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, personlig trener og foreleser ved NIH Aktiv. Til daglig driver hun sitt eget foretak, der hun underviser gruppetimer og kurs, jobber som konsulent for ulike treningssentre og foreleser for studenter ved NIH Aktiv. I tillegg arrangerer hun treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS, skriver artikler for Trening.no og er en kjent presentatør ved NIH Aktiv Convention. Hun er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga og er norsk agent for det svenske treningskonseptet SOMA MOVE®. Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap. Hun underviser i en rekke ulike gruppetimer . Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og timene hennes kjennetegnes av rå energi, høy treningseffekt og smittende treningsglede!

Følg henne gjerne på Instagram @evakatrineth

 
Skjermbilde 2018-04-24 kl. 09.57.46.png
 

TROMSØ

Når: 1. september kl. 9:00-17:00
Hvor: Kraft Sportssenter, Framstredet 79, 9037 Tromsø
Mer praktisk informasjon kommer.

Kjøp din billett HER.

kraft.png
 
 

OSLO

Når: 8. september kl. 9:00-18:00
Hvor: Athletica Domus, Trimveien 4, 0372 Oslo.
Mer praktisk informasjon kommer.

Kjøp din billett HER.

athletica.png
 
Skjermbilde 2018-04-24 kl. 09.57.46.png
 

STAVANGER

Når: 15. september kl. 9:00-17:00
Hvor: SiS Sportssenter, Rennebergstien 24, 4021 Stavanger
Mer praktisk informasjon kommer.

Kjøp din billett HER.

sis.png
 
 

TRONDHEIM

Når: 29.september kl. 9:00-17:00
Hvor: 3T Rosten, Vestre Rosten 80, 7075 Tiller

Mer praktisk informasjon kommer.

Kjøp din billett HER.

3T_logo_2017_sort_print.png
 
Skjermbilde 2018-04-24 kl. 09.57.46.png
 

BERGEN

Når: 6. oktober kl. 9:00-17:00
Hvor: Studentsenteret i Bergen, Parkveien 1, 5007 Bergen
Mer praktisk informasjon kommer.

Kjøp din billett HER.

 

BILLETTER

Dette får du

 • Tilgang til alle treningstimer og foredrag
 • Treningsprogram fra utvalgte timer
 • Sunne mellommåltider fra Tine YT
 • Stand og shoppingmuligheter med gode priser
 • Velfylt goodiebag

Billettpriser:

Earlybird-billetter kr 599*

Ordinære billetter:
ShapeUp-/ Egmont-abonnent kr 699
Ordinære billetter kr 799

*Gjelder de første 100 påmeldte i Tromsø, Stavanger og Bergen, og de første 200 påmeldte i Oslo og Bergen.

For grupper over 10 personer vennligst send en mail til shapeupevent@egmont.no for å motta egen påmeldingsslink. Da vil dere ha mulighet for å få faktura.
 

Klikk under for å kjøpe billett i din by:

Tromsø: 1. september.
Oslo: 8. september.
Stavanger: 15. september.
Trondheim: 29. september.
Bergen: 6. oktober.

Skjermbilde 2018-04-24 kl. 09.57.46.png
 
 

SPONSORER

 
shapeup.png
YT_Protein_logo_cmyk.png
celsius.png
 
 
 
shapeup convention741.jpg

KONTAKT

Alle spørsmål vedrørende arrangementet kan rettes til: shapeupevent@egmont.com. Alle spørsmål besvares av prosjektleder Ida Marie Flatland.

Ønsker du å være sponsor på ShapeUp Convention? Kontakt vår sponsoransvarlig Line Greipsland: line.elvia.greipsland@egmont.com.

ShapeUp Convention arrangeres av Egmont Live i samarbeid med ShapeUp redaksjonen og våre sponsorer.