Praktisk informasjon

BELIGGENHET

Athletica Domus, Trimveien 4, 0372 Oslo

Adkomst med T-bane 4 eller 5, og trikk 17 eller 18 til Forskningsparken, 5 min å gå.
Det er stort parkeringshus i kjelleren på senteret (avgiftsbelagt).

OVERNATTING

I samarbeide med leilighetshotellet Frogner House Apartments får alle deltagere tilgang på gode overnattingstilbud. Les mer HER.

MAT OG DRIKKE
Mat og drikke i løpet av dagen kan kjøpes fra en av våre samarbeidspartnere som er tilstede under hele dagen. Mer informasjon kommer. Det selges også mat og drikke i resepsjonen på treningssenteret, men også lov å ta med egen mat, snacks og mellommåltider. Husk å kaste søpla di.

GARDEROBER / SKAP

Atheltica Domus har rikelig med flotte garderober med låsbare skap som er tilgjengelig hele dagen. Skapene låses med hengelås, det er mulig å få kjøpt hengelås på senteret.

KLÆR OG SKIFT

Husk rene innesko. Ta også gjerne med deg flere skift da det blir en lang dag med mye trening, og for å unngå å bli kald lønner det seg å ta med tørre og rene klær.

Alt av utesko og yttertøy settes igjen i garderoben.

KONTAKT OSS

Spørsmål rettet til arrangementet kan rettes til: Shapeupevent@egmont.com. Alle spørsmål besvares av prosjektleder Ida Marie Flatland.

Spørsmål ang. ditt abonnent på ShapeUp rettes til kundeservice: abo-shapeup@egmont.com / 22 58 58 80 (Åpningstider kl. 08.00-16.00).

ShapeUp Convention Kickstart arrangeres av Egmont Live i samarbeid med ShapeUp redaksjonen og SiO Athletica.

 

 
 
VBreie_5456.jpg